< kajainfo bitek #1 - TenderLovingCake

vega terhesség , gyerekek és tinik 

terhesség alatti vegetáriánus étkezés valamint a kisdedek vegának nevelése csodás módja az egészséges életvitel elkezdéséhez. Dr. Benjamin Spock szerint - aki a világ talán legnagyobb tiszteletnek örvendő gyermekorvosa - azoknál a gyerekeknél akik nem esznek húst alacsonyabb a kockázat súlyprobléma, cukorbetegség, magas vérnyomás és rák kialakulásának esélyére. 

halálos halak

a (tengeri) halhús manapság erősen szennyezett és mérgezett mindenféle vegyi anyok által, melyek rákot és agyi elváltozásokat okozhatnak, valamint a hal jelenleg a legveszélyesebb baktériumforrás az összes étel közül.

ha szerinted a hal egészséges étel, akkor olvass tovább..

a halak az ember által olyannyira szennyezet vizekben élnek, hogy azt elképzelni is nehéz. minden alkalommal amikor halat eszel mindenféle baktérium, szennyeződés és nehézfémek kerülnek a gyomrodba.

  az Illinois-i egyetem kutatói kiderítették, hogy  halétel elfogyasztása után az ember vérében olyan magas a PBC szint, hogy nehezebben emlékszik vissza a fél órával korábban hallott információra.  

a halak teste magába szívja a vízből a mérgező vegyi anyagokat mellyel a vegyi anyagok koncentrációja nő ahogy a táplálékláncban egyre feljebb kerülnek. a nagy halak - mint  a tonhal és a lazac - táplálékául szolgáló kisebb halakban koncentrálódott vegyi anyagokat is magukba szívják. a halhús szépen elraktározza a szennyeződéseket, mint a PBC-t, ami májkárosodást, idegrendszeri zavarokat, magzat károsodását is okozhat; dioxint, amit kapcsolatba hoztak a rák kialakulásával; rádioaktív anyagokat; és más veszélyes szennyeződéseket: kadmium, higany, ólom, króm és arzén - ezek veseelégtelenségtől kezdve a mentális zavarokon keresztül akár rákot is okozhatnak. ezek a mérgek a halat fogyasztó emberek szervezetében a zsírrétegekben raktározódnak évtizedekig.

a tenger gyümölcseinek fogyasztása az USA-ban az elsőszámú oka az ételmérgezéseknek. rengeteg folyójuk szennyezett emberi és állati ürülékkel amely a veszélyes koli baktériumot is tartalmazza. tehát a halfogyasztással feleslegesen tesszük ki magunkat egy csúnya közepes-súlyos lefolyású bakteriális fertőzésnek, idegrendszeri károsodásnak és még akár halálnak is.

[forrás: PETA GoVeg & FishingHurts]

CSI Jorja is növényevő GoVeg.com.

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr88378045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása