< A VILÁG legnagyobb Photoshop kutyája - TenderLovingCake
 

nápoly és anglia ugyanott leledzik?


 

egy terjedő internetes hír szerint a Guiness World Records Herculest mostanában tisztelte meg a "világ legnagyobb kutyája" díjjal. a cikk úgy szól, hogy a képen látható "Hercules" egy "angol masztiff", akinek nyakmérete több mint 96 cm, súlya pedig 128 kg. mancsai "softball méretűek" és szerintük a 3 éves "szörny" sokkal méretesebb és nehezebb a fajtastandardhoz viszonyítva, aminek súlyban a felső határa max. 90 kg. Hercules "gazdája" szerint normális a súlya és nincsen szüksége semmiféle diétára. átlagos kutyakaján nőtt fel és egyre csak nőtt és nőtt és nőtt.

az igazság azonban az, hogy a képen látható kutya közel sem hasonlít egy angol masztiffhoz, első látásra (is) inkább nápolyi masztiffnak tűnik. ráadásul a hírben megnevezett Herculesnek köze sincs a képen látható kutyához, akit valószínűleg a Photoshop segítségével montíroztak a fotóra. a nápolyi masztiff marmagassága egyébként kb. 60-80 cm, így a képen látható kutya mérete a mellette sétáló emberhez képest irreális.

a Guiness World Records szerint jelenleg a világ legnagyobb kutyája Kell, aki a képen látható állatnál valamivel kisebb. ő hetente 45kg marhahúst és több liter kecsketejet fogyaszt egészségmegőrzés céljából. gazdája szerint mérete nem végleges, az elkövetkezendő 2 évbet még többet nőhet.


Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr3958512
süti beállítások módosítása