< 13 laboros beagle szeretne új életet kezdeni - TenderLovingCake

1,5 éves kísérleti kutyusok várják leendő örökbefogadóik jelentkezését egy új élet reményében a Veszprémi Állatvédők jóvoltából.

 

A 13 szerencsés kutyus közül 3 kan és 10 szuka ivartalanítás után kerülhet új gazdijukhoz egyenesen a veszprémi laborból. Mindegyikük fajtatiszta, középméretű beagle, - a szukák 10 kg, a kanok 15 kg körüliek - és semmiféle tapasztalattal nem rendelkeznek a külvilágból. Ez azt jelenti, hogy kikerülésük után minden újdonság lesz számukra és a leendő gazdikra is nagyobb feladat vár mint egy átlagos kutya esetében.
A kutyusok egyébként jól szocializáltak, emberek és egymás társaságában is sok időt töltenek, más állatokkal is jól megférnek. Az emberekkel barátságosak, találhatók közöttük elevenebb és félénkebb kutyák is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ELÉRHETŐSÉG

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr55614308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása