< a dögök - TenderLovingCake

tenderlovingcake 2007.04.04. 13:37

a dögök

Chained Dogs


 

 

mééér olyan hüjék a kutyások?



minek kell egy kutyaviadalra kitenyésztett - és nyilvánvalóan saját faját gyűlölő (ez olyan mint a cigány-szkinhed) - állatot póráz nélkül sétáltatni? könyörgöm, emberek. legyen már eszetek. ne engedjétek a 10 éves gyereket, hogy egyedül sétáltassa a spanyol medveölő kutyátokat! csak mert összefosom a gatyám amikor meglátom, hogy betámaszt a kutya és várja mikor haraphatja át az én kutyám torkát. és szerintem nem vagyok ezzel egyedül... lassan már nem merek kutyát kivinni csak mártenszbakancsban. csak annak a talpából kurvanehéz kiturkálni a kutyaszart, amibe minden alkalommal belelépek, még akkor is, ha a saját dögöm ürülékét - még ha senki sem látja - akkor is felszedem.
persze nem biztos hogy elég lenne megrugdosni azt a kutyát aki az enyémnek támad, de legalább kicsit biztonságban tudom. akkor mindenesetre semmit sem ért amikor egy német dog támadott rá. szerencsétlen csórikám vzg.
a másik, amitől eldobom az "agyam": minek kell egy középkorú dagadt picsának olyan extra mozgásigényű állatot vásárolni (kizárólag szélsőjobbos szándékból), amit nem tud kezelni az állat igényeinek megfelelően. szívesen szájbarúgnám, ha a drága szüleim anno nem tanítottak volna meg arra, hogy tisztelet az idősebbnek. anyu, apu! nem hiába dolgoztatok ezen ennyit! akkor is csak egy barom marad a néni :P

kopirájt TLC©

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr4854564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása