< PETA: Sharon Stone kivizsgálásra szorul - TenderLovingCake
Sharon_Stone_in_a_family_of_foxes.jpg

ezúttal Sharon Stone-ra szállt rá a PETA, ugyanis a filmsztárt a közelmúltban rengetegszer kapták szőrmebunda, szőrmesál, tollak és egyéb állatokból készült holmi viselésén valamint egyéb állatkínzáson. annak ellenére, hogy többször megkeresték a színésznőt telefonon, levélben, valamint horror-videokat is küldtek neki felvilágosítósharon_stone.jpg szándékkal a szőrmefarmokról, hátha az majd elrettenti a szőrmeviseléstől, Sharon eddig szóra sem méltatta az aktivistákat. annak ellenére hordja továbbra is SZŐRmedvényeit, hogy tökéletesen tisztában van azzal, mennyi állat szenvedésébe és halálába kerül, hogy egy fél órára a vörös szőnyegen ezzel hívja fel a figyelmet magára az öregedő celeb.

a hardcore állatvédő szervezet fokozott figyelmet szentel azokra az emberekre, akik a reflektorfényben állnak, és ezidáig rengeteg hírességet sikerült a maguk oldalára állítaniuk az állatok védelmében, akik közül sokan részt vesznek a PETA figyelemfelkeltő kampányaiban is (Alicia Silverstone, Pamela Anderson, John Salley, Paul McCartney, stb.).

sharon_stone_scan.jpgStone-nak a kínai földrengéssel kapcsolatos karmás kommentje után a PETA vezetője, Ingrid E. Newkirk egy levelet intézett a művésznőhöz azzal a felajánlással, hogy fizeti Stone agyvizsgálatát annak eldöntése érdekében, hogy fizikai defektje okozza érzéketlenségét, vagy tényleg ennyire kőszívű. ezt amiatt is tette, mert néhány orvosi tanulmány azt feltételezi, hogy a krónikus empátia-hiánnyal küzdő emberek agyának elülső része kevésbé fejlett mint a normális embereké.

a PETA most kivár, arra kíváncsi, hogy sikerül-e bármiféle válaszra bírnia Sharon Stone-t. egy dolog biztos: ha ismét érdektelenségbe ütközik az állatvédő szervezet akciója akkor Stone felkötheti a bugyiját, mert addig fogják az aktivisták a negatív kampányt folytatni ellene, amíg a fentiekhez hasonló öltözékekben merészkedik ki az utcára.

 

 

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr74578408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása