< 1 millió dollárt ér az új hús - TenderLovingCake

a PETA $1 millió dollárt kínál az új hús kifejlesztéséért

In Vitro Meat

a tudósok világszerte keresik a nem állatból készült hús elkészítésének módját, ami kiküszöbölhetné az állatok megkínzását is. ámbár a technológia kifejlesztésétől még évekkel le vagyunk maradva.

a műhús állati sejtek beültetésével és növesztésével készülne, ezért nem lenne szükség ennyi háziállat leölésére.


a PETA most 1 millió dollárral szeretné felgyorsítani a mű-hús piacra dobását.

miért? azért, mert csak az USA-ban több BILLIÓ (!!) csirkét, halat, disznót és marhát ölnek le - nem éppen állatbarát módszerekkel - étkezés céljából minden évben. nem utolsósorban pedig a környezetszennyezés drasztikus csökkenése is együtt jár szerencsés módon a műhús gyártásának bevezetésével.

kevesen tudják, hogy az emberi szervezet egyáltalán nem igényli a húst - a vegetáriánusok sokkal kevesebb eséllyel lesznek szívbetegek, halnak meg rákban, vagy válnak túlsúlyossá. a PETA jól tudja az emberek húshoz való ragaszkodását, ezért is kíván segíteni egy új hús megalkotásával amely nem okoz előállítása során ennyi szenvedést és halált.

Faux Fried Chicken

a versenyről

a PETA 1 millió dollárt kínál annak a versenyzőnek, aki megalkotja és piacra dobja az első csirke-műhúst 2012. június 30-ig. a műhús íze és állaga megtéveszthetetlenül kell hasonlítson az igazi csirkehúsra és elég nagy mennyiségben kell legyártania akereskedelmi értékesítéshez.

a verseny részletei

állatbarát PETA receptek

 


Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr13437111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása