< újabb meztelenkedés a PETA-ért - TenderLovingCake
Jenna Jameson most csak fehérneműre vetkőzött

a híres ex-pornós is résztvesz a PETA műbőr-latex kampányában, melyben arra bíztatnak mindenkit, hogy bőrcuccok helyett az állatkímélő latexben feszítsen, hisz nagyon szekszi viszont nem kell hozzá gyilkolászni cuki kis-nagy állatok tömkelegét.
Jenna, több száz filmjével bebizonyítva szekszuális mivoltát igazán jó referensnek számít a témakörben, nyugodtan hihetünk neki a latex szekszuális energiát kiváltó hatásáról, mivel fél életét ezekben a szerkókban élte le, tulképp. élő bizonyíték.


sajnos a legtöbb boci, malacka és bárány elég nyomorultul, szenvedések közepette éli életét a farmokon, mielőtt levágják a bőréért.

a latex választásával megkíméled az állatokat és még jókat is szórakozhatsz mások kára nélkül. a latexnek egyébként nem csak Jenna, hanem többek közt Pamela Anderson, Alicia Silverstone és Pink is nagy rajongója.


nézd meg Jenna videóját!

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr59376390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása