< NE szőrözz a PETA-val, Donna! - TenderLovingCake
Nem tartotta szavát Donna Karan a híres divattervező a PETA-nak, hogy nem tervez bundát v. szőrméből készült ruhadarabokat. Csatlakozz te is a PETA kampányához és írj neki személyesen, hogy ne folytassa e tevékenységét. a PETA más kereskedőket és divattervezőket is megkért erre: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Ann Taylor és más divattervező cégek már átültették ezt a gyakorlatba. 

A szőrmefarmok állatai egész életüket telezsúfolt, mocskos ketrecekben élik le, ahol egyfolytában ki vannak téve az időjárási szélsőségeknek. gyakran nem kapnak tiszta vizet és állatorvosi ellátást, ráadásul sanszuk sincs arra, hogy természetes környezetükben természetes életet éljenek, amibe rengeteg állat beleőrül ezeken a farmokon.

a farmerek "természetesen" a legolcsóbb módszert választják az állatok leöléséhez, pl. kicsavarják a nyakukat, megfojtják, megmérgezik őket vagy árammal csapják agyon (egyszerűen az alfelükbe vezetnek 240 voltot). a haláltusájuk alatt az állatok iszonyatosan szenvednek ezen metódusok által, ami nem mindig 100%-os eredményességgel végződik: ugyanis akad olyan állat, aki magához tér bőre lenyúzásának közben..

 

Karan nagyon jól tudja, hogy működnek ezek a farmok és micsoda állatkínzással jár megszerezni a szőrmét. Lépj vele kapcsolatba te is és ne vegyél tőle addig ruhát, amíg úgy dönt, hogy ő is csatlakozik a fent említett állatvédő divattervezőkhöz.

[forrás: PETA.org]

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr34366964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása