< A csokoládé áldozatai - TenderLovingCake

Melyik csoki jó?

 

Ugyan ki is gondolná, hogy hőn szeretett csokija nagy szenvedések árán készül? A mars, snickers, twix, dove és egyéb édességek gyártója olyan  állatkísérleteket finanszíroz, melyben állatokat kínoznak ahelyett, hogy a sokkal megbízhatóbb, embereken végzett tanulmányokat támogatná.
 

Nemrég a cég szponzorált egy olyan kísérletet, melyben kényszerrel etetett patkányok lábait felvágták, majd az állatokat megölték a kísérlet befejezése után. Egy másik, szintén a Mars által támogatott állatkísérletben egereket úsztattak fehér festékkel kevert vízben miután némi édesség összetevőt beléjük erőltettek. Etettek már velük kakaót és széndioxidos altatást végeztek rajtuk, hogy a szívükből injekciós tűvel szívják ki a vért.

 

Tudj meg többet a Mars kegyetlen kísérleteiről

 

Versenytársuk a Hershey’s azt állítja, hogy nem támogat vagy kezdeményez állatokon végzett kísérleteket. Vannak olyan cégek is, melyek nyilvánosan vetettek véget az állatkísérleteknek a PETA-val való megbeszélések után, pl: Coca-Cola, PepsiCo, Ocean Spray, Welch’s, POM Wonderful.

[forrás: PETA.org]

 
 


Learn more at MarsCandyKills.com.

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr92358340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása