< ÍGY állatvédtek ti.. - TenderLovingCake

IamsCruelty

PETA news

úgy tűnik, az USA-beli Élelmiszer- és Gyógyszer Hivatal (FDA) nem fedezte még fel azt az összetevőt, ami miatt a Menu Foods tápgyártó cég visszahívta néhány termékét, mert rosszullétet és halálozást váltott ki számtalan kutya és macska esetében.
azoknak a panaszoknak a száma egyre nő, amelyek olyan beteg és haldokló állatokkal kapcsolatosak, akik kizárólag búzasikér mentes száraztápot fogyasztottak. ez arra enged következtetni, hogy egy másik összetevő okozza a fent említett problémákat. a neves laboratóriumok által közzétett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a túlzott D vitamin bevitel lehet a bűnös. A D vitamin túladagolása olyan tüneteket idézhet elő, melyek hasonlítanak azokra a tünetekre, amelyeket a nemrég lebetegedett vagy elpusztult állatok produkáltak a táp elfogyasztása után.
ezen a héten az FDA-t megkértük, hogy ne csak a búzasikért vizsgálják, hanem más lehetséges összetevőket is. Szeretett kisállataink biztonsága érdekében nem szabad megengedni, hogy az FDA a szőnyeg alá seperje ezt az ügyet - ahogy a hivatal gyakran megteszi az állati és emberi egészségügyi problémákkal kapcsolatban. meg kell győződnünk arról, hogy az összes elérhető, kutyák és cicák számára gyártott élelmiszer 100%-ban biztonságos.
továbbá a PETA felszólította Andrew von Eschenbach FDA megbízottat, hogy mondjon le azért, mert a táp-válságot nem kezelte megfelelően. dühítő - és nagyon szomorú egyben -, hogy nagy becsben tartott kedvenceink szörnyű szenvedések közepette pusztulnak el az érzéketlen és alapvetően szabályozatlan állattáp-gyártó ipar miatt. azzal, hogy nem gyakorolta a FDA megfelelő módon a megbízatását, és a Menu Foods és egyéb olyan cégek mellé állt mint az IAMS, ezzel eljátszotta az emberek bizalmát a társállatok kárára.
itthon meg csórikáim nagy része a földhöz veri a valagát, ha kap rendes kaját. (tisztelet a kivételnek, amiből nincs túl sok)

kopirájt TLC©

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr5654960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click this 2017.12.04. 21:05:19

Capoeira vs Scherma - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása