< WSPA: indiai "állatbarátok" - TenderLovingCake

tegyél a kegyetlen indiai kutyabegyűjtési akció ellen!

Inhumane dog cull in India - Take Action

a keralai kegyetlen kutyabegyűjtés továbbra is folytatódik, mely állítólag a veszettség terjedését hivatott megelőzni. a WSPA keralai képviselői összefogtak, hogy nemzetközi figyelmet kaphasson az állatkínzás eme válfaja.

több, mint két éve próbál küzdeni az ARK a dél-indiai turista központban, Keralában, a helyi hatóságok kutyák ellen elkövetett embertelen tettei ellen.

annak ellenére, hogy a WSPA rengetegszer lépett kapcsolatba írásbeli úton a fent említett hatóságokkal, de az ARK szerint a kutyák kegyetlen összeszedése nem fejeződött be.

a veszettség indiában nagy problémát jelent, de az állatok ilyesfajta begyűjtése nem hatékony ellenszer viszont extrém kegyetlenségek forrása. azonban a veszettségtől védett kutyapopulációk megzavarásával még egy veszettség-hullám kitörése is lehetséges. a  WHO nemzetközi egészségvédelmi szervezet nem támogat semmilyen embertelen módszert, annál inkább a kutyák beoltása mellett szólal fel.

léteznek emberséges és hatékony módszerek az állatok tömeges begyűjtésére, emiatt a WSPA jelenleg is sok ország kormányaival és állatvédő szervezeteivel való együttműködésen dolgozik a kóbor kutyák számának visszaszorítása érdekében.

indiában igenis létezik törvény az állatok védelme érdekében, de nagyon úgy tűnik, hogy keralában ezt a törvényt figyelmen kívül hagyják.

a WSPA ázsiai szervezete az indiai állatvédő tanácsot kéri, hogy lépjen közbe az állatok védelme érdekében és hogy más indiai állatvédő szervezetek erőfeszítéseit és kampányait támogassa.

te is tehetsz ellene!

írj levelet: áldozz pár percet a levélírásra egyenesen a keralai önkormányzatnak vagy az idiai nagykövetségnek, hogy rajtad keresztül észrevegyék: a világ figyeli őket.

tölts le levél sablont:

sablon - nagykövetséghez >>(doc)    sablon - önkormányzatnak>> (doc)

küldj másolatot a WSPA-nak a levélről ide: natashalee@wspa-international.org.

online petíció: polgárok az állatokért, egy idiai szervezet petíciója:- látogass el a petíció weboldalára.


segíts, hogy a kegyetlenkedéseknek véget lehessen vetni!

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr29478737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása