< PINK a KFC ellen - TenderLovingCake
Pink elindított egy petíciót, mellyel a KFC által megkínzott szerencsétlen csirekek sorsát próbálja megváltozatni.

a PETA épp arról győzködi a fent említett gyorsétterem-láncot, hogy a telepein ne alkalmazza tovább a kegyetlen tartásmódot, amivel 850 millió szárnyast kínoznak évről évre, valamint ne vásároljon olyan beszállítóktól, akik a KFC-hez hasonlóan "tárolják"  és szaporítják az állatokat.
a náluk gyakorlatba vett kínzási módszerek palettája igen széles: szerencsétlen csirekek nyakát amikor átvágják még élnek és éreznek, aztán forró vízbe mártogatják őket mialatt még mindig tudatuknál vannak és képesek a fájdalom érzékelésére is.

a petíció benyújtására azért volt szükség, mert az egyetlen USA-beli törvény, ami az állatok levágását szabályozza nem terjed ki a madarakra, így a KFC is gyakorlatilag mindenféle következmény nélkül alkalmazhatja meglehetősen embertelen módszereit.

a petíció támogatásával Pink sok más híresség mellett csatlakozott a PETA állatvédő programjaihoz, úgy mint Paul McCartney, Pamela Anderson, Good Charlotte, Black Eyed Peas, stb.


Csinálj magadnak saját KFC feliratot! KentuckyFriedCruelty.com

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr6672604

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: you can check here 2018.06.24. 04:47:06

A halálos húsleves legendája - Alimento

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása