< Laboros beagle-k várnak örökbefogadásra - TenderLovingCake

Kedves Állatbarátok!

Örömmel jelentjük be, hogy újabb 3 ex-laboros kislány beagle kutyus érkezik, akik szeretnének mihamarabb szerető, türelmes családba kerülni, ahol életük hátralevő részét leélhetik, hiszen már eleget szolgálták az emberiséget. 

A laboros beaglekről:

A gazdára váró laboros beaglek olyan tenyészetekben látják meg a napvilágot, ahol sorsuk már akkor eldől, mikor kis szemeiket még ki sem nyitották. Ők már akkor kísérleti célra tenyésztett állatok, s kb. féléves koruk után különböző kutatóintézetekbe kerülnek. A mi beagle-jeink, akik számára gazdát keresünk, közülük kerülnek ki. Miután részt vettek valamilyen kísérletben, s azt szerencsésen túlélték, illetve nem járt boncolással, a törvény pedig tiltja újbóli felhasználásukat, itt következik a mi feladatunk, s mindazoké az állatbarátoké, akik úgy döntenek, hogy közülük választanak társat maguknak.

A volt kísérleti kutyák semmit nem tudnak a külvilágról. Csak a tenyészet és a kutatóintézet zárt világát, körülményeit ismerik. Az udvar, a fű, a bokor, a póráz, a séta, a bútorok, a televízió, a kerítés, a járművek, folyó és folyópart, a macska, a ló és minden más - amelyek nekünk természetesek nekik csupa új információ. A családban való élet, a kizárólag nekik szánt törődés, az önmagáért való simogatás csak kijutásuk után lesz része mindennapjaiknak.

A kutyák kizárólag örökbefogadási szerződés aláírásával fogadhatók örökbe. Az örökbefogadás díjmentes.  A KUTYÁKAT  IVARTALANÍTVA ADJUK ÖRÖKBE.Információ és jelentkezés örökbefogadáshoz a 06 30 636 06 17 telefonszámon. 

FONTOS!
Karácsonykor hajlamosak vagyunk meggondolatlan döntéseket hozni, hogy a lehető legnagyobb örömet szerezzük azoknak, akiket szeretünk. Azonban a legkörültekintőbb választás esetén is előfordulhat, hogy ajándékunk nem talál célba. Amíg egy tárgy az ünnepek után kicserélhető, beváltható, egy kutya, vagy bármely más állat sorsa tragikussá is válhat az ünnep nyugodt napjait követően.
Dönts felelősen!
Ne feledd:
- a kutya fajtától függően akár 10-20 évre szóló döntés is lehet
- a kutya – elsősorban a kölyökkutyák – hajlamosak a berendezési tárgyakban kárt tenni
- a kutya napi szinten fajtától függően akár 3-4 óra intenzív törődést igényel
- a kutya igényli a megfelelő ellátást (étel, fekhely), és a helyenként költséges állatorvosi szolgáltatást is hosszú éveken keresztül
Ne feledd, a kutya egy életre, legalábbis az ő életére szóló lelki társ, barát! Ennek megfelelően dönts róla!

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr504918321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.