< Amcsi rehab - menhelyről a kísérleti laborba - TenderLovingCake

Nem minden külföldi állatvédő egyesületnél van kolbászból a kerítés..

 

Az amerikai north utah valley (direkt kisbetűvel) állatmenhely (nuvas) kísérleti laboratóriumoknak adja el jópénzért gazdikereső kutyáit. Egy egyszerű látogató számára a nuvas olyannak tűnhet, mintha valóban gazdátlan állatokon segítene, azonban a valóság sajnos kegyetlen. A kutyusok adatlapján  állatbarátoktól megszokott hangnemben írták le jellemzőiket, - pl. cuki, bújós, szeret labdázni, imádja ha a hasát simogatják - mintha igazából meg szeretnék találni számukra a legmegfelelőbb, szerető családot, ahol boldogan élhetnek. Ennek ellenére, erről a "kiváló" menhelyről a Utah Egyetem a végső állomás az állatok számára, ahol végzetes állatkísérletek részeseiként, vagy inkább pusztán tárgyként használják fel őket.

Azok a kutyusok, akik mostanában kerültek a nuvas menhelyről az egyetemre  olyan kísérletekben vettek részt, amiben felvágták mellkasukat és nyakukat és pacemakert ültettek be a szívükbe azért, hogy szabálytalan szívritmust idézzenek elő az állatokban. A kutyák a kísérlet végén a boncasztalon végezték.. Bár jelenleg ez az egyetlen olyan "állatmenhely", melyről a PETA, a hardcore állatvédő szervezet tudja, hogy profitszerzés céljából halálos kimenetelű és kegyetlen kísérletek elvégzése céljából értékesíti az állatokat, nem kell félteni az amcsikat, hiszen nagyon kreatívak tudnak lenni az állatkínzás terén.

Na, nem mintha Magyarországon attól kellene "félni", hogy az emberek társállatként és nem fogyóeszközként bánnának a kutyájukkal - tisztelet a kivételnek..

PETA.org

 

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr452295058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.