< RSPCA - börtön és életfogytig tartó eltiltás kapott egy férfi kutyája megkéselése után - TenderLovingCake

RSPCA

Egy férfi 12 késszúrással ölte meg saját kutyáját, amiért 5 hónapra lesittelték, plusz eltiltották egy életre az állattartástól. Persze mindez nem itthon, hanem az Egyesült Királyságban történt.

Volt olyan hüje a hapsi, hogy egy angliai kocsmában elkotyogta, hogy megölte rottweilerét, amiért megharapott valakit a pub-ban.
az RSPCA felügyelője elmondta a bíróságon, hogy amikor megérkezett a férfi házához, a kutya holtteste már a kocsija csomagtartójában volt, meg akart tőle szabadulni. a pasas a bíróságon bevallotta, hogy gyógyszerekkel próbálta elkábítani a kutyát, de amikor nem halt meg tőlük, akkor kipufogógázzal próbálkozott remélve, hogy ez a megoldás végletes lesz az eb számára. mivel a kutya még ezt is túlélte szerencsétlenségére, végül 12-szer szúrta le egy kis tőrrel amíg végül szerencsétlen állat az örök vadászmezőkre távozott.
a bíró 5 hónap börtönbüntetéssel jutalmazta a vadállat barom "dicső" tettét.
az RSPCA felügyelője szerint teljesen horrorisztikus, hogy az ember a saját kutyája ellen fordult, iszonyatosan megkínozva szerencsétlen párát.

a 2006-os angol állatvédelmi törvény értelmében max. 6 hónap börtön- és/vagy 20 000 Font pénzbüntetés jár annak, aki felesleges szenvedést okoz egy állatnak.

[forrás: RSPCA.org.uk]

tenderlovingcake: VAJON MIKOR VEZETNEK BE DRÁGA HAZÁNBAN HASONLÓ INTÉZKEDÉSEKET?


Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr3367128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.