< Eva Mendes mezítelen ellenállásban - TenderLovingCake

Eva Mendes levetkőzött az állatvédelemért

 

Hálivúúd egyik legszekszisebb sztárja sosem viselne a vörös szőnyegen igazi szőrmét. tulképp inkább meztelenül jár mint hogy bármilyen állati szőrből készült ruhát hordana.
a PETA által készített interjúban elmondta, hogy az embereknek nem szerencsétlen megkínzott állatok maradványait kéne magukra aggatni. egyébként régen nem volt tudatában a szőrme készítésének módjával, erre a PETA hívta fel a figyelmét miután kiszúrták, hogy egy premieren szőrmesálat viselt. ezután eldöntötte, hogy életében többet nem nyúl igazi szőrméhez.

mivel a szőrmegyártás kegyetlen, véres iparág, ezért nincs helye a divatban sem. a kínai szőrmefarmokon - ahonnan a legtöbb szőrme kikerül - nercek, rókák, nyuszik és más állatkák szenvednek apró ketreceikben nap mint nap kitéve egyrészről a szélsőséges időjárásnak, másrészről az ember kegyetlenkedéseinek. ne feledd, a ruhacímkében megnevezett állattól eltérően akár cica v. kutyaszőrből is készülhetett a ruhadarab.

csatlakozz Eva Mendes kampányához te is!

[Forrás: PETA.org]

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr55363707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása