< Laboros kutyák várják örökbefogadóikat - TenderLovingCake
 
Ismét kísérleti beagle-k kaptak lehetőséget egy új élethez!
 

Tizenhárom laboros kutyus távozhat az egyik intézetből, akik közül már sokan gazdira találtak.

Örökbeadásuk ivartalanításuk után történik, a kutyusok fiatalok, 1-1,5 évesek és fajtatiszta beagle-k.

Aki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni egy kísérleti kutyának, hívja a 06 30 636 06 17 telefonszámot az örökbefogadással kapcsolatban.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: A kutyák kizárólag örökbefogadási szerződés aláírásával fogadhatók örökbe. Az örökbefogadás díjmentes. Albérletbe a sorozatos, rossz tapasztalatainknak köszönhetően elővigyázatossági okokból nem áll módunkban kutyát örökbeadni.  Ha kertesházzal rendelkezel, akkor a kerítés legyen kutyabiztos, azaz lyukmentesített és elég magas ahhoz, hogy ne tudjon kiszökni a kisbigli. Főleg az első napokban nem szabad őket a kertben sem egyedül hagyni, nehogy bajuk essen az új környezet érdekességei után kutatgatva.    A beagle-ket IVARTALANÍTVA ADJUK ÖRÖKBE. Kísérleti beagle-t NEM adunk örökbe "kerti dísznek". Ha valakinek házőrző kutyára van szüksége a beagle nem jó választás: ez a fajta egyáltalán nem alkalmas a célra. Mivel egy kísérleti kutyával némileg többet kell foglalkozni a kezdetekben, így olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik ezt megértik és elfogadják.  További info

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr372214404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása