< Szombati program állat- és természetvédőknek - TenderLovingCake

Ma van a Föld Napja és szombaton pedig a Kísérleti Állatok Világnapja (április 24.) lesz.
Ennek alkalmából a Fehérkereszt Állatvédő Liga ingyenes közönségvetítésre hívja az Intersonic jóvoltából azokat, akiket megérint a Föld és az állatok szenvedése és szeretnének többet tudni ezekről a témákról.

Mindkét filmvetítés ingyenes, 2010. április 25-én, szombaton a Toldi moziban (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38):

- 18 órakor a "Pingvinek vándorlása" című filmet,

- 20 órától pedig ugyanitt a valaha készült legmegrázóbb dokumentumfilmet láthatják az érdeklődők, az Earthlings (Földlakók) című alkotást.

Utóbbi film szerte a világon felkavarta a kedélyeket, vitákat gerjesztett és megmozdulásra késztetett. Mivel szívbemarkoló, kegyetlen képsorok is vannak benne, ezért 18 éven aluliaknak nem ajánlják a megtekintését!

Az EARTHLINGS a legátfogóbb dokumentumfilm, amit valaha készítettek a természet,
az állatok és a humán gazdasági érdekek közötti összefüggésről. Bár sokan próbálnak erről tudomást sem venni, de gátlástalanul kizsákmányoljuk a föld mélyén rejlő ásványkincseket, szennyezzük, pazaroljuk a tiszta vizet, írtjuk erdeinket és fajokat törlünk le a föld színéről. Még azokat az állatokat is megkínozzuk, akik az élelmet adják nekünk: erre a filmben megrázó bizonyítékokat láthatnak. Shaun Monson filmje felkavar és megváltoztat: ha szeretne tenni valamit az állatok, a Föld védelme érdekében, akkor nézze meg a filmet.

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr821943251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása