< virtuális menet az állatkísérletek ellen - TenderLovingCake

Egy az állatkísérletek ellen harcoló nemzetközi szervezet meghirdette virtuális menetét, melyhez bárki csatlakozhat aki egyetért céljaikkal. Ezek többek között az állatkísérletek modern, humánus módszerekkel való felváltása, a laboratóriumok ellenőrzése, az állatvédelmi jogszabályok betartatása a kísérletekben résztvevő állatok érdekében. Jelenleg több mint 76 ezer ember vesz részt ebben a menetben, bárki csatlakozhat hozzájuk online:

Az állatkísérleteket szabályozó uniós törvény (86/609/EEC direktíva) aktualizálása folyamatban van. A törvénymódosítási javaslat egy valós és tartós életminőségbeli változást biztosíthat azon állatoknak a számára, amelyek jelenleg nem megfelelő védelem hiánya miatt szenvednek. A legfontosabb az, hogy egy olyan stratégia szülessen, ami helyettesíti az állatkísérleteket egy tovább fejlesztett nem állat központú módszerrel. Csatlakozzon Ön is a "Legyen a múlté az állatkísérlet" virtuális menethez, így fejezve ki támogatását.

Örökbefogadnál egy kísérleti állatot? Látogass el ide--> www.laborosbeagle.blog.hu

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr161873570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása