< Bojkottáljuk az IAMS-t és az Eukanubát! - TenderLovingCake

IamsCruelty

 

 

Ha szereti a kutyákat és a macskákat, ne vásároljon Iams terméket!

Az Iams kutyaeledel-reklámjában szereplő, mezőn ugrándozó boldog kutyák képe fényévekre van az Iams által táplálkozási kísérletek folytatására igénybe vett laboratóriumban tartott kutyákétól.

A PETA titkos kutatója állást vállalt a laboratóriumban, és a következőkkel szembesült:

  • a dolgozók a ketrecekben holtan heverő kutyákról számoltak be
  • a sötét, börtönszerű kennelekben fullasztó a meleg nyáron, és fagyközeli a hőmérséklet télen
  • a magányos és unatkozó kutyák véget nem érően köröznek szűk börtöncelláikban
  • az állatok a hideg betonpadlón fekszenek, miután nagy izomkötegeket metszettek ki combjukból
  • a kutyákat a torkukba lenyomott csövön keresztül, erőszakkal táplálják növényi olajjal
  • az állatoknak olyan vastag fogkő képződik a fogukon, hogy fájdalmas számukra a táplálkozás
  • képzetlen és tapasztalatlan kisegítő állatorvosok végzik a beavatkozásokat

Kizárólag otthon tesztelt kutyaeledelt vásároljon!

Kutatónk videoszalagra vette az Iams képviselőinek látogatását a laboratóriumban, akik ugyan szemtanúi voltak a borzalmas körülményeknek, de semmit sem tettek. Még az ő kérését – miszerint a kutyák kapjanak pihenőhelyet, játékokat és foglalkozzanak velük, hiszen erre nagy szükségük van – sem vették figyelembe. Legnagyobb megdöbbenésére a laboratórium vezetője elrendelte a kutyák hangszálainak kimetszését, mivel zavarta a halálra rémült és magányos állatok ugatása. Amikor a PETA nyilvánosságra hozta a bizonyítékokat, az Iams képviselői hazudtak, azt állítva, hogy fogalmuk sem volt arról, milyen körülmények vannak a laboratóriumban, amelyet a saját dolgozójuk rendszeresen felkeresett! Ezután az Iams megszakította a kapcsolatot a laborral. De az Iams és tulajdonosa, a Procter&Gamble (P&G) továbbra is külsős laboratóriumok tucatjaival tart fenn üzleti kapcsolatot, amelyek ugyanolyan borzalmas körülmények között működhetnek, mint az általunk vizsgált laboratórium. Az Iams saját létesítményében is folytat állatkísérleteket, ahová nem engedte be a PETA képviselőit.

Trackback address for this post::

https://tenderlovingcake.blog.hu/api/trackback/id/tr821696481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása